7 MINUTER BLEV DET

7 MINUTER BLEV DET

Oj, vad hände nu? Jo jag hamnade på Crosstrainern idag under ca 7 minuter. Varför det blev så, det har jag ingen aning om alls faktiskt.. det bara..blev så.. jag tänkte på den där saken som lär ske nästa fredag och POFF så var jag i mina träningskläder och POFF POFF så stod jag på crosstrainern med musik i öronen 😀

Jag bjussar på en snygg frilla, svetten rann så ikväll blir det verkligen en dusch.. dock funderar jag på att träna mer senare ikväll innan duschen 🙂 För vad är inte det bästa, om inte att få krypa ner i en renbäddad säng helt nyduschad och nytränad (man sover väl bäst då har jag hört) Eller jag kanske misstar mig?

Jag gillar detta 1

2 thoughts on “7 MINUTER BLEV DET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *