DEN DÄR LYCKAN INOMBORDS NÄR MAN PLÖTSLIGT NYPER SIG SJÄLV I ARMEN

DEN DÄR LYCKAN INOMBORDS NÄR MAN PLÖTSLIGT NYPER SIG SJÄLV I ARMEN

Nämen hallå där mina små kära Tessisar 😘 Gulligt smeknamn va? Det är enbart för er – mina underbara fina fans.. haha, fast har jag ens fans? 😅 I dont know men det har jag väl säkert. Typ en två, tre stycken 😅😘

För en gångs skull så har man nära till affären. Seriöst, jag behöver bara klä på mig jacka, skor och mössa, ta med en kasse och sen promenera 12 minuter ungefär. Sen är jag typ framme!

Alltså bara att få den där känslan som jag får precis nu, där man vet att macken är alldeles i närheten och Coop några minuter bort ❤️Man är inte isolerad någonstans, man kan röra sig fritt. Visst, jag saknar sambon som fan men vi ses på fredag igen 😘

Nåja, jag skriver mer för jag har en hel del saker som jag bara måste handla. OCH det kan bli tungt att bära, så jag bloggar mer när jag kommer hem.

Ja, som ni ser så blev det inte så där jättelugnt för mig ändå haha! Jag insåg att jag var tvungen att handla och blev orolig först att jag inte skulle hitta till affären.. men herregud, det var ingen baggis alls ❤️

Jag gillar detta 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *