DEN ROLIGA VECKAN HAR SATT IGÅNG

DEN ROLIGA VECKAN HAR SATT IGÅNG

Godmorgon alla fina människor därute! ❤️

Har ni sovit gott? Det har jag, fast jag har drömt så skumma drömmar så har lite ångest. Ja, de var riktigt obehagliga 🙁

Nåja, vaknade innan larmet. Gjort mig lite kaffe sen ska barnen få komma ut på en promenad ❤️ De är så morgontrötta så jag låter de små snooza i soffan 🙂

Annars får vi se vad denna dag bjuder på 🙂 Var tänkt att jag skulle tvätta resten, men jag tar det imorgon istället (jag bokade om) Jag orkar bara inte med det idag och ”den roliga veckan” har satt igång och mensvärken är vidrig! Så då förtjänar jag att ta det lugnt idag och bara mysa med barnen ❤️

Jag gillar detta 1

4 thoughts on “DEN ROLIGA VECKAN HAR SATT IGÅNG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *