EN SÅN DÄR FREDAG

EN SÅN DÄR FREDAG

Godmorgon allesammans!❤️

Ja då var det fredag, jag vaknade vid 11.30 först för jag hade så jävla svårt för att somna inatt då tankarna snurrade och måendet kraschade totalt. Att jag aldrig lär mig och fan ta mig som aldrig lyssnar på svägerskan gällande detta. Och när jag väl somnade helt då var klockan runt 02.00 och jag tog mig inte upp vid 10.00 för att ta mina antidepressiva. De fick jag ta då jag väl vaknade.

Nåja, allt kommer att lösa sig senare, för jag har verkligen bestämt mig nu. Ska bolla lite tankar med sambon också kring detta och jag tror att han förstår mig i detta.

Lite kyligare väder idag, men solen skiner och det är så vackert när snön gnistrar och glimmar. Det liksom knarrar under skorna då man går. Försöker dämpa min ångest, mår verkligen urkasst. Och jag märker på mina hundar att de vet om detta också, de är så mammiga idag. Mina älskade små barn❤️

Jag släppte ut familjens hund Dobbi också i samma veva, lika bra. Svärfar kommer hem nu på lunchen så då slipper han tänka på det iallafall.

Jag gillar detta 0

6 thoughts on “EN SÅN DÄR FREDAG

  1. Underbart då man har sina sambosar som man oftast tycker att de förstår en =D. Aha du har skaffat ett nytt alias, men detta talar ju om att det är du mer, så detta var bra tycker jag

  2. Vad skönt att du fick några timmars sömn på förmiddagen. Jag har också lätt för att hamna i grubblande tankar och då kan man verkligen inte sova. Därför lyssnar jag på berättelser via poddar för då hamnar jag i nuet och somnar. Kramis <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *