FAN VAD JAG ÄR TRÖTT

FAN VAD JAG ÄR TRÖTT

Men GUUUUUD! Alltså allvarligt, jag sov till 12.00 idag också, vad fan är det för fel på mig? Alltså jag är konstant trött nu förtiden. Kanske det beror på mitt psykiska mående allmänt, säkert plus att det nog beror på mina antidepressiva?! Jag vet ärligt talat inte, men jag känner mig trött hela tiden, orkeslös och nedstämd.. det är som inget som ger mig glädje längre.. ja förutom det som lär ske nu nästa vecka såklart.. ja sen har jag ju sambon och hundarna också såklart.. de ger mig så mycket kärlek också…

Ja fy fan för psykisk ohälsa.. helvete… jag vill inte ens att min värsta fiende ska må som jag gör nu.. inte för att jag har en fiende, ja iallafall inte vad jag vet om. Om jag har en fiende därute, jag har bara en hälsning; ”Jaaaamen, det är väl synd att ni känner si eller så.. what to do liksom? Let it go?! Kanske?!

Aja, en kopp kaffe sen blir det väl bara att sitta och planera och fundera inför nästa vecka.. woop woop! Klockan är runt halv ett nu, och jag försöker piggna på mig men att hamna i just den världen, låta alla fantasier flöda – bara att enbart tänka på det.. gör mig faktiskt lite gladare. Jag känner mig en aning lättare.. Kanske måste fokusera på detta? Bara detta? Vad tror ni? ❤️

Sambon var så söt imorse, när hundarna hade varit ut på morgonen så kom han in med de i sovrummet så då har jag, Meja och Titti har sovit tillsammans ett bra tag nu ❤️ Det är nog bra att jag inte sover helt ensam nu när måendet är som det är..

Men vi ska väl snart gå ut en sväng 🙂 Men först måste jag få i mig några koppar kaffe så man piggnar till. Vi hörs väl senare antar jag ❤️

 

Jag gillar detta 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *