HAFT FINBESÖK OCH ÄR NYKLIPPT

HAFT FINBESÖK OCH ÄR NYKLIPPT

Idag har jag haft en mysig dag med min fina vän A, först drack vi kaffe här och snackade lite skit. Sen for vi iväg till Röda Korset där jag fyndade lite galjar (det är alltid bra att ha) Sen fixade jag lite mat, klippte håret (ja helt själv) För att gå till frissan är alldeles för dyrt! Typ 600 kronor enbart för att fixa till frillan liiiite bara liiite.

Aja,sen tog jag mig en skön dusch och renbäddade 😀 Kan säga att våran dusch är woooow ❤️

Dock klippte jag mig själv i fingret när jag höll på att klippa håret, jävla klantarsle man är eller hur? 😅

Hundarna och jag har precis varit ut på en mysig promenad också så nu tar vi kväller 🙂

Jag gillar detta 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *