HAIRBURST – SCHAMPO OCH BALSAM

HAIRBURST – SCHAMPO OCH BALSAM

Idag hade jag fått ett paket ifrån Lyko. Jag har för några dagar sedan klickat hem ett schampo och ett balsam från märket Hairburst.

Jag har aldrig testat detta märke förut men någon gång måste ju vara den första eller hur? De luktar fräscht och gott och detta ska alltså hjälpa håret att bli tjockare och fylligare samt förhindra kluvna hårstrån. Det ska även öka hårväxten och förbättra hårkvaliteten. Perfekt!

Det ska verkligen bli sååå spännande och se hur mitt hår mår efter några månader när jag har använt detta 🙂

Jag gillar detta 3

8 thoughts on “HAIRBURST – SCHAMPO OCH BALSAM

    1. Inget resultat än men bara använt det vid två tillfällen 🙂 Jag lovar att jag ska berätta mer sen gällande det när resultat visas 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *