HÅRET STOD RAKT UPP

HÅRET STOD RAKT UPP

Nej men tjenare alla mina följare, stalkers, lovers och alla ni som står där någonstans mittemellan som har jävligt svårt för att veta om ni älskar mig eller hatar mig 😀

När jag vaknade vid 12.00 tiden då svärfar kom hem en stund på lunchen så såg jag mig i spegeln. All hårvax som jag hade i håret, hade fått mitt hår att stå rakt upp. Ja men typ som två horn 😅 Titti satt på sängkanten och iakttog mig fundersamt och jag lutade fram huvudet mot henne och gick emot henne ungefär som en ko eller tjur som är redo att stångas. Givetvis körde jag med ett rejält ”Muuuuhh”

Japp, det är min humor och mitt humör idag. Kanske för att saker och ting snart lär ske, ja redan nästa vecka.. jag dör så mycket som jag längtar 🤩

 

Jag gillar detta 1

2 thoughts on “HÅRET STOD RAKT UPP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *