HEMMASYSSLOR SOM BEHÖVDE GÖRAS

HEMMASYSSLOR SOM BEHÖVDE GÖRAS

Ja men hallå igen! 🤗

Alltså förlåt, förlåt, FÖRLÅT för mitt sega tröga bloggande idag men jag har faktiskt haft fullt upp. Då svärmor blir hemma i helgen så passar jag på att tvätta all våran smutstvätt som vi har samlat på oss. Jag har kört båda 40 maskinerna, nu kör jag våran tunna madrass till sängen och tro mig, (den behövs verkligen tvättas) och imorgon kör jag resten (typ underkläder, sängkläder, strumpor) Plus jag har renbäddat också så ikväll behövs en rejäl dusch för både mig och karln 😀

Jo hundarna har också varit ut en sväng. Ja man har legat i ordentligt idag. Måendet är fortfarande helt okej, men jag tror det beror på allt som kommer att ske nästa vecka på fredag.

Ojoj, det liksom bara spritter i kroppen och det är såååå svårt att fatta att detta har hänt oss 🥰 Ja vem vet, kanske ödet vill att något bra som hända mig också.. inte bara smärta och annan massa skit!

Jag gillar detta 2

2 thoughts on “HEMMASYSSLOR SOM BEHÖVDE GÖRAS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *