IBLAND GÖR MAN ETT BRA DRAG

IBLAND GÖR MAN ETT BRA DRAG

Hallå hallå! 🙂 Jag hoppas att allt bra med er? Här är det väl okej antar jag! Och jag tror bestämt att jag gjorde ett smart drag idag, jag sa till sambon att det kanske är bäst att handla IDAG istället för imorgon då det är löning då och alla ska ut och handla (Dock var det ju en hel del som handlade idag också men det var ändå inte samma stress)

Nåja, handlingen är överstökad, sambon spelar online med sina vänner och svärmor har lagat en urgod gryta. Nu ska jag njuta till fullo 🙂 Och så ska jag såklart kolla på The Texas Chainsaw Massacre från 2003, den är bara sååååå jävla bra ❤️

 

Jag gillar detta 1

2 thoughts on “IBLAND GÖR MAN ETT BRA DRAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *