JAG ÄR ÖVERLYCKLIG MEN ÄR I STOR CHOCK

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG MEN ÄR I STOR CHOCK

När jag sov så ringde en person. När jag sedan hade vaknat läste jag ett sms vilket fick mig att sätta mig rakt upp i sängen. Snabbt gnuggade jag ögonen och var tvungen att läsa smset IGEN för jag trodde jag såg i syne eller att jag fortfarande sov och drömde allt 🤭

Jag ringde upp personen och samtalet var så, avslappnat och det blev en hel del skratt också. Otroligt! Men ja, jag börjar lita på min svärmor när hon säger ”Allt sker av en anledning” och ja, jag börjar fan tro på att det är så! Saker händer hela hela tiden, jag hinner liksom inte andas ut så händer något mer underbart i mitt liv 😍

Vi kom fram tillsammans att måndag blir bäst men jag försöker hela tiden intala mig själv att det är sant, att komma ihåg att nypa mig själv i armen just för att påminna mig om att det INTE är en dröm. Att allt detta är SANT! Ja jag har så jävla svårt att tro att det är sant men det är SANT.. 😍

Nej, nu måste jag ta ut alla tre hundarna, in fort som fan (det är kallt idag också) sen få i mig kaffe och lite frukost.. försöka landa och sluta upp med att sväva bland alla moln och landa, då inget är bekräftat helt och hållet. Men man kan väl iallafall hoppas, eller hur? 😉

Jag gillar detta 2

6 thoughts on “JAG ÄR ÖVERLYCKLIG MEN ÄR I STOR CHOCK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *