JAG MÅR INTE BRA!

JAG MÅR INTE BRA!

Fy fan, alla mörka tankar gör mig galen! Ja, för de flesta utav er (som är vän med mig på Facebook) vet om mitt mående. Allt det här med självmordstankar, självskadebeteende osv. Ja hur dåligt jag mår helt enkelt..

Ja måendet är bokstavligen skit för mig just nu men det är säkert svårt för er att förstå. Jag fattar det. Ni tror att jag vill att alla ska tycka synd om mig eller att jag skriker efter uppmärksamhet. HAH! Det är bara bullshit!

Asså bokstavligt talat – jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mig eller inte, men jag är inte ute efter att ni ska tycka synd om mig – FATTA! Det är inte det jag vill! Och nej jag är inte ute efter någon jävla uppmärksamhet – skiter blanka fan i det! OKEJ!?

Och jag är så jävla less på alla kommentarer; ”Men Tess, du som alltid är så glad och framåt” Ja, det där är en återkommande kommentar som jag brukar få höra. Liksom när min läkare sa ”Det är svårt att tro att du mår så dåligt som du gör” Ja tänka sig.. nästan så man kan tro att jag är världens bästa skådespelerska va? Värsta Megan Fox! (Yeah, I wish!) ❤️

Aja vi får se om jag orkar blogga mer sen.. jag mår Inge vidare alls. Bryr ni er? Ja, Facebook finns, vissa utav er har mitt nummer, snap och Instagram finns väl också.. och svarar jag så är ni så pass viktiga att jag faktiskt svarar er..  annars svarar jag/hör av mig när jag orkar och vill…

Jag gillar detta 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *