KAN INTE SOVA…

KAN INTE SOVA…

Hur ska jag kunna sova med denna ångest, jag vet inte hur mycket jag har gråtit ända sen Sandra for hem. Jag är så trött och så slut, helt tömd på känslor. Har inte kunnat äta heller alls idag, mår så jävla kasst så ni anar inte..

Det finns ingen som förstår.. det finns ingen som vill lyssna.. jag känner mig som den mest ensammaste människan i världen.. 🙁 Orkar inte må så här jävla dåligt längre, snart orkar jag inte kämpa.. har sån ångest..

Sambon är på fest, min fina bror som jag pratade med tidigare idag per telefon är upptagen med sitt.. ❤️ Önskar ibland att jag inte ens var här.. önskar ibland att jag inte var vid liv längre..

Fan för att jag finns.. orkar inge mer nu….

Jag gillar detta 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *