MUNSÅR OCH MYS I SÄNGEN MED CHIHUAHUOR

MUNSÅR OCH MYS I SÄNGEN MED CHIHUAHUOR

Godmorgon mina små söta pepparkakor 😅

Helvete vad jag har sovit! Först vaknade jag vid 09.00 tiden utav att sambon gjorde sig redo för jobbet. Jag var på väg upp men jag tog mig bara ingenstans.

När sambon väl hade gått till jobbet så hämtade jag Meja och Titti och vi har sovit från halv tio till tolv ungefär då svärfar kom hem på lunchen.

Jag har världens munsår också, fy fan vad det gör ont och det ser verkligen ut som att jag har fått världens fläskläpp. Helt ärligt så vet jag inte om det blommade upp nu för att jag var så spänd och nervös inför mötet med läkaren ifrån psykiatrin eller om det är pga mellanblödningen som jag fick för ett par dagar sedan. Det kan även bero på att jag har vitaminbrist. Hur som helst känner jag mig obekväm med det här munsåret, det ser förjävligt ut och de svider och bränner. Aj aj!

Nåja, nu intar jag mig en kopp kaffe. Klockan är halv ett och jag ska snart klä på mig och gå ut med hundarna en sväng.

Jag gillar detta 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *