NOG VAR DET HALT UTE MINSANN..

NOG VAR DET HALT UTE MINSANN..

Nämen hallå där!

Ja då har man precis varit ut med hundarna. När vi kom in fixade jag en till kopp kaffe åt mig själv, hundarna fick kallt fräscht vatten 🙂

Jo, när jag var ut med hundarna så var även grannen ute med sin, det blev en hel del skällande och morrande från alla tre hundar. Sen höll grannen på att halka varav jag utbrast ”Ohh jävlar!” Han svarade då med ”Där var jag nära att drutta på rumpan” Vi skiljdes sedan åt, men när jag var nära ytterdörren (med Dobbi skällandes inomhus) så höll jag på att halka. Meja såg först förskräckt ut men när jag återfann balansen igen då var allt lugnt.

Nåja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen The Grudge 3 och njuta utav mitt kaffe 🙂

Jag gillar detta 0

4 thoughts on “NOG VAR DET HALT UTE MINSANN..

  1. Vilken himla tur att du inte trillade omkull och gjorde dig illa vännen! Hoppas du får en fin fortsättning på kvällen fina du! Stor varm kram min kära vän 🤗❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *