NU KAN MAN SNACKA OM SNÖKAOS

NU KAN MAN SNACKA OM SNÖKAOS

Jag fick en fråga av svägerskan, hon undrade nu efter middagen om jag ville följa med henne och handla på Ica en sväng. Men klart att jag ville det. Jag måste ju fixa hårvax till mitt hår – mycket bättre än hårspray då det sliter som fan på håret! Sen en liten kvalletid med svägerskan säger man aldrig nej till, right?

Ja tills vi kan diskutera om vädret som vi har nu, kanske var en dum idé – för ja, det stormar som fan och snön far kors och tvärs. Alltså jag driver inte 😅

Svägerskan fick borsta av bilen. Snön blåser oss i ögonen, in i nacken – men heeey, vi är norrlänningar. Lite snö klarar väl vi av 😉

Jag gillar detta 0

2 thoughts on “NU KAN MAN SNACKA OM SNÖKAOS

  1. Jag är verkligen imponerad av hur mycket snö ni har fått! Här har det blåst väldigt mycket under helgen så SMHI utfärdade varning. I morse upptäckte vi att möblerna hade blåst runt i trädgården så det måste ha varit en himla blåst under natten. Ingen snö här än och det tar nog ett tag till innan den hittar hit ner. Stor varm kram fina vännen 🥰😍🤗❤️❤️❤️

    1. Hihihi är det så? 🥰 Ja jag älskar snön dock tufft att skotta bara ibland när det vräker ner så satans mycket hahah! Men det är så mysigt med snö ❤️❤️ Kram fina du ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *