SKA SE BINGOLOTTO UTAN LOTT

SKA SE BINGOLOTTO UTAN LOTT

Godkväll 🙂 Sambon ska spela Bingolotto (jag har ingen lott här) så han får köra med båda 🙂 Vi är i varandras sällskap online på Discord medans jag myser under filten med hundarna och försöker krya på mig. Jag kunde inte vila en stund heller, fastän jag hade behövt det. Fan för att vara förkyld ❤️

Nåja, sambon kommer igen till helgen någongång ❤️ Längtar redan! Vad tycker ni om gardinerna förresten? Vi fick dom av en gullig tjej här i stan och hennes karl. Dessa gardiner passar ju utmärkt till köket, inte sant? 😉

Jag fattar inte, att så fort jag är sjuk och förkyld så börjar hjärnspökerna ännu mer än vad de brukar annars.. förbannat så less man är 🙁 Vill att D ska vara här hos mig/oss, typ NU! ❤️

Jag gillar detta 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *