SNART BÄR DET IVÄG

SNART BÄR DET IVÄG

Godmorgon! 😁

Ja då var det snart dags att åka in till sjukhuset och psykiatrin. Man är lite lugnare idag faktiskt än vad jag var i måndags. Men läkaren jag har verkar ändå ta mig på allvar (det är väl huvudsaken eller hur?) men jag vet att jag alltid är dränerad på energi, tankar och känslor. Vet ärligt talat inte om det är bra eller dåligt.

Lite kaffe för att vakna upp för jag är så trött och jag vet inte varför ärligt talat, för jag har ju sovit bra hela natten (tror jag iallafall)

Har även tagit ut mina små älskade hundar på en kiss och bajsrunda. Sen släppte jag även ut familjens hund Dobbi. Nu ska jag alldeles strax värma på lite lunch åt svärfar. Svärfar är ju bäst ❤️ Han kör mig idag också till mitt läkarbesök. Ja vilken toppenfamilj man har eller hur?!

Jag gillar detta 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *