VILKEN SKÖN POWERNAP

VILKEN SKÖN POWERNAP

Hallå igen! Klockan är kvart över tre, jag och hundarna har sovit sen typ halv ett.. fan vad jag var knäckt men ack vad gott jag sov 😉 Sambon kommer väl hem snart från jobbet och jag ska strax förbereda hundarnas mat.

Jo det som hände då de skulle ta blodprover på mig på vårdcentralen…då jag går på dessa antidepressiva så blöder jag så jävla lätt.. tro mig, när stasen var på och hon stack in nålen så forsade det blod på sidorna och det slutade knappt 😅 Dock bad hon om ursäkt hela tiden, men jag skrattade åt det och utbrast ”Åhh jäääävlar!” Men jag sa också att det inte gör någonting då det är mina mediciner som orsakar detta. Med tanke på att jag har haft näsblod pga dom också 🙂 Sköterskan var bara sååå söt!

Tur att jag har mediciner hemma nu också så jag klarar mig 🙂

Jag gillar detta 0

4 thoughts on “VILKEN SKÖN POWERNAP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *