VILKEN VACKER MEN ACK SÅ KYLIG MORGON

VILKEN VACKER MEN ACK SÅ KYLIG MORGON

Men godmorgon alla fina människor 🥰 Har ni sovit gott? Det har då jag!

Jag var ut med hundarna vi 10.30 tiden, jag lät sambon sova vidare. Ute skiner solen men det är ganska kallt. Runt 10 minus grader. Hundarna tyckte de va jättekallt och kom haltandes till mig när de var färdiga med sina behov. Stackars mina små 😔

Sen gick vi upp på övervåningen och väckte sambon. Vi alla fyra har myst en massa och nu blir det en kopp kaffe, gifflar och Förrädarna på tv 4 😀

Jag gillar detta 5

12 thoughts on “VILKEN VACKER MEN ACK SÅ KYLIG MORGON

  1. Låter som en mysig morgon, och även om det kan vara kallt med den typen av grader så tycker jag att luften blir så härlig och allting glittrar så fint 😍 vart är det ni bor som fått den typen av grader, idag har vi +6 grader här i Stockholm och minusgraderna lyser med sin frånvaro igen. Som mest har vi nog haft -2 grader och det var i förra veckan.

  2. Kan verkligen säga att vi är nu mot kallare tider och längtar verkligen inte tills december/januari. Känner på mig vi kommer få en rekordkall vinter. Ursh, längtar redan till sommaren igen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *